HANDELSBETINGELSER

Produktinformation:

Varens særlige egenskaber oplyses på Sounz.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til Sounz.dk via info@sounz.dk, såfremt kunden ønsker det.

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Sounz.dk accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Bestilling:

Fremstilling af varer inkl. Pris på Sounz.dk er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af varer fra Sounz.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og Sounz.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling:

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra Sounz.dk.

Ved pre-orders/forudbestillinger, vil vi trække pengene for din ordre før afsendelse, og der vil dermed forekomme en forudbetaling af ordren. Dette gør vi fordi man normalt kun kan reserver beløbet i 30 dage hos PBS (Nets).

Du har selvfølge altid mulighed for, at afbestille en pre-order. Pengene vil så blive overført tilbage til dig. 

Reklamation:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Sounz.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Sounz.dk
Lærkevej 2
4532 Gislinge
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Sounz.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. link kontrolleres ikke af Sounz.dk. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Sounz.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Sounz.dk egen beskrivelse.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for Sounz.dk’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. Sounz.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

Fortrydelsesret

Køber kan fortryde sit køb inden 30 dage efter levering såfremt det meddeles til Sounz.dk. 

Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelsen af forsendelsen. Husk at give Sounz.dk besked på retur@sounz.dk

Varer der returneres på efterkrav nægtes modtagelse. Vedrørende returnering bedes du benytte Post Nord som udbyder og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af, at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Du kan købe en returlabel via Sounz.dk. Det koster 39 kr. Klik her. 

Ønsker du ikke at købe en returlabel via Sounz.dk, skal varen sendes til:

Sounz.dk
Lærkevej 2
4532 Gislinge

Varen skal returneres i original emballage og med eventuelt tilbehør med mindre, andet er aftalt på forhånd med Sounz.dk. 

Det anbefales, at du returnerer varen i en forsvarlig emballage sammen med fakturaen, hvor du gør det klart, at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling. 

Vores returregler gælder alle solgte varer til private. Disse er ikke gældende ved varer solgt til virksomheder.

Såfremt Sounz.dk modtager de returnerede varer i acceptabel stand refunderes det modtagne beløb.

Hjemmesiden Sounz.dk drives af firmaet:

NEXTBIT IT  

CVR nr: 36113294

TELEFON: +45 3360 8090

ADRESSE:  Lærkevej 2, 4532 Gislinge

Forbehold for ændringer:

Sounz.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er  gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk